Gea

(Gaea, Gaia) is de Oermoeder, de Aarde, die ontstond Uit de Chaos aan het begin der dingen.

De Chaos bevatte alle basisbestandsdelen.

In Homeopathie worden in potentie alle substanties die op Aarde aanwezig zijn gebruikt voor de bereiding van homeopatische geneesmiddelen.

Wij als Aardse wezens resoneren met de energetische afdruk van één of meerdere van deze substanties, de bron van ons eigen homeopatische middel.

gea-image
Livia

Livia Kuipers Jakovljevic

Sinds mijn jeugd heb ik interesse in gezondheid en vitaliteit. In de tijd dat ik een studierichting moest kiezen was mijn interesse  heel breed. Ik koos toen voor een technische studie. Jaren later kwam ik in aanraking met homeopathie. Mijn interesse was direct gewekt, mijn jeugddroom was geraakt en het voelde als een puzzelstukje dat op de juiste plek viel en het plaatje vervolmaakte. Na een tijd van zelfonderzoek wist ik dat ik op een keerpunt stond en dat homeopathie mijn “tweede carrière” werd.

Mede door mijn ervaring in IT, projectmanagement en leidinggevende functies heb ik een nuchtere levenshouding. En tegelijkertijd ben ik van nature op zoek naar diepere betekenissen van gebeurtenissen en de boodschappen die we eraan kunnen ontlenen. Zo ook met betrekking tot ons lichaam, wat gebeurt er en wat wil het mij zeggen? En ook met betrekking tot alle andere aspecten van het leven zoals relaties, samenleving, zingeving etc.

Mijn algehele ontwikkeling van afgelopen jaren heeft me ertoe gebracht om mijn aandachtsgebied te vershuiven naar een subtielere vorm van energie die ons beweegt (vital force) en samen met mijn cliënten te zoeken naar verborgen betekenissen van hun klachten opdat ze een gezonder, vrijer, creatiever leven mogen ervaren.